Menu

Trygghet på veien

Selv om den norske vinteren nå er på hell er det viktig å utstyre kjøretøyet sitt med det beste av utstyr for å komme seg trygt og sikkert frem til familie og venner. Påsken er kanskje over, men kjenner vi nordmenn rett, så er det fortsatt mange som skal ut å kjøre på vei til hytta, også i de sene nattetimer. Ved å lete rundt på nordeye.com/no/ finner man en rekke produkter som gjør det enklere for deg å bli sett i nattemørket.

Fjernlys er noe som så klart kommer levert med alle biler som kommer fra fabrikk. Disse er samtidig ikke utstyrt med det beste av det beste. På markedet er derfor kommet utallige løsninger som man kan montere på bilen for å se ufattelig langt, også uten å plage andre bilister. Fjernlyset er nødvendig for å sikre en trygg nyttekjøring, dette ser man tydelige eksempler på, og mangel på bruken av dette kan dessverre knyttes opp mot litt for mange ulykker.

En annen nyvinning som har forhindret mang en ulykke er ryggekameraet. Heldigvis jobber bilprodusentene mye med sikkerhet. Også med andre sensorer som varsler om nærmest hver eneste fare man kan se for seg på veien.

Nullvisjonen med tanke på dødsfall i trafikken er noe det jobbes mye mot. I Norge har man sakte men sikkert klart å gjøre med mye med dette problemet, med hjelp av nyvinninger fra nordeye.com/no/ og andre dyktige aktører.

For at man skal komme seg helt ned på null er det samtidig viktig at hver og en trafikant gjør det som er mulig å foreta seg for å gjøre det trygt å ferdes i trafikken. Det hjelper ikke å regulere, om ikke de som kjører bilene velger å tenke over hva de gjør og hvilke konsekvenser det kan få. En liten titt på nordeye.com/no/ vil hjelpe mange med å få bedre oversikt over hvilke tiltak man gjøre for å ferdes trygt på mørke landeveier, hvor gatelys og trafikkforholdene ikke er like gode. Det kan godt tenkes at man faktisk ender opp med en skikkelig fet bil også. Det er ikke uten grunn at rånemiljøet setter pris på noen ordentlig saftige frontlykter. En litt aggressiv grill gjør faktisk bilen din til et ekte råskinn. Hvor kult er det ikke å kombinere sikkerhet på veien med det å se ut som en ekte sjef? Det tenker ihvertfall vi at er noe man bør tenke på.