Menu

Hvordan dekorere bilen din til halloween?

Du har sikkert hørt om å dekorere bilen din til jula, men har du noen gang hørt om å dekorere den til halloween? Dette kan være en morsom aktivitet for hele familien. Her kommer det noen tips for hva du burde tenke på når du skal dekorere bilen din til en kul halloween bil?

Velg temaet ditt

Når du skal dekorere bilen din, er det lurt å finne ut hva du vil dekorere bilen din som. Vil du dekorere den som en flaggermus? Kanskje en edderkopp? Alt dette kommer an på hva du selv ønsker å gjøre med bilen.

Trygge dekorasjoner

Det som er viktig når du skal dekorere bilen din, er at du må sikre deg for at dekorasjonene du skal ha til bilen er trygge når du kjører med mindre du ikke ha tenkt å kjøre den. Dekorasjonene bør ikke hindre din eller andre sjåførers syn. De burde også være godt sikret og ikke blokkere vinduer eller speil.

Gjør idéen din virkelighet

Dette steget vil være å begynne og få tankene dine i livet. Når du har funnet ut av tema og skaffet deg dekorasjonene, kan du starte å sette det sammen på 1-2-3. Om du dekorerer bilen din til et edderkoppnett, kan du kjøpe noen gale, men falske edderkoppnett og feste rundt bilen. Gjerne heng også på noen bomull under veis. Skaffer du deg en edderkopp, så får du kronen på verket. Fest edderkoppen fast på toppen av bilen så ser det ut som det er edderkoppens bil.

Enkel dekorasjon

Hvis du ønsker en enkel dekorasjon, kan du alltids bare kjøpe deg noen klistremerker til bilen din. Det finnes nok noen skumle klistremerker i butikkene. Du kan også kjøpe skumle lys og og innrede bilen din med halloween lys. Sørg for at det matcher teamet ditt, da blir det ekstra kult.

Ekstra tilbehør

Hvis du ønsker ekstra tilbehør kan du også dekorere bagasjerommet ditt. Du kan for eksempel dekorere det som en liten gravstein. Andre eksempler kan være fullt av spøkelser eller ekle innsekter som edderkopper. Noe du også kan gjøre er å matche kostymet ditt med bilen din, så blir du seende ut som du er klar for halloween.