Menu

Reparer fremfor å vrake

Nå er det langt flere biler som leveres inn til bilopphuggere enn å bli sendt inn på reparasjon. Det er ikke snakk om vraket biler med lite motor å gå på, det er nemlig snakk om moderne biler med småskader. Dette forårsaker enda mer unødvendig sløsing i verden. Det som startet som en drømmebil, ender opp med å bli klemt flate. I stedet for å sløse unødvendig med biler er det mulig å ta opp et forbrukslån til bilen som du er så glad i.

Fikse i stedet for å knuse

Det frister kanskje mer å ikke bruke penger på å reparere enn bil når det bare er til å kjøpe en ny og levere den gamle inn til å knuses. Enkelte biler har bare småskader som bulker eller knuste lykter. Dette er fullt fiksbart hos dyktige bilmekanikere. Da er spørsmålet om det virkelig er verdt å gi en fullt brukbar bil et kort liv? Forbrukslån gir deg enkelt oversikten over billige lån. I og med at renten er individuell så er det verdt å sende inn en lånesøknad for å få nøyaktige rente. Spesielt fint er det når det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån som dette til reparasjon av bilen din.

Nye elbiler får et kort liv

Det er synd å gi opp en elbil som har vært ditt viktigste transportmiddel. Gjennom å få flere forbrukslån sammenlignet, finner du det lånet som passer deg best. For å få best mulig rente, anbefales det å søke med et godt økonomisk grunnlag. En lånekalkulator er et flott eksempel på noe som kan gi deg bedre oversikt på dette. Du vil blant annet få tilbud fra aktuelle långivere, slik at det kan gjøres en helhetsvurdering før du takker ja til forbrukslånet. Det som banken ser på ved søk om lån er inntekt og gjeld. Tjener du nok til at banken mener du kan få lånet innfridd, slipper du å sitte igjen med mer gjeld enn inntekten din og kan få innvilget lånet. Så snart lånet er i boks, så er det bare til å glede seg til en nyreparert bil.